ACCUEIL

Modele pentru oua de paste

Pentru a vopsi ouăle Cât mai aproape de modelul Dorit, este bine ca acestea să fie de culoare Albă. Se degresează bine, se clătesc la fel de bine și se Pun la fiert, la foc MIC, ca să nu se spargă. Se pregătesc frunzele cu care se vor Decora, se pot folosi Frunze de pătrunjel, leuștean, TRIFOI, mărar sau orice Alt modèle de Frunze Dorit. Se pregătesc apoi vopseaua, dres de damă subțire, de care nu mai aveți nevoie și ață. 2. Ouă cu « modèle » de Dantelă: pentru că pastelurile şi stilul Romantic sunt în Mare vogă în Design, puteţi să realizate ouăle de Paşte cu modèle de dantelă imprimat în culoare. Cum procedaţi? Foarte simplu: legaţi dantelă Strâns în jurul oului deja fiert şi scufundaţi-l în mixul de culoare Dorit (culoare de ou amestecată în apă caldă + puţin oţet), scrie ilovehandmade.ro. Rezultatul va crea senzaţie la masă de Paşte. 5. Ouă Scufundate parţial în Vopsea: pentru un efect interesant, folosiţi-vă de forma oului şi scunfundaţi-l parţial în mai multe b ăi de culoare. 18.

Ouă cu modèle géométrique: Pictează ouăle cu figuri geometrice. Traditia spune ca ouale se vopsesc in Joia Mare sau in sambata Mare (depinde de zona) dar nu in Vinerea SEACA. Eu am preferat Mereu sa le vopsesc in sambata Mare, sa fie Cat mai proaspete. Bine, asta cand reuseam sa CRF acasa, pentru ca mi s-a intamplat de cateva ori sa vopsesc OUA in duminica Pastelui sau a doua ZI de pasti. Ca sa AIBA si Copiii Mei un ou Rosu PE Masa. DIN pacate, asta e riscul pentru Mamele Care muncesc DIN greu, Cate 10-12 minerai zilnic 🙁 ouale rosii, Care amintesc de singele Domnului! restul Tine de balmajesli inculte de pointe Haloween si alte bazaconii pägine… IMI plac si ouale incondeiate, adevarat modèle de respect al traditiei si a Pastilor! Sarbatori fericite tuturor! AM vopsit anul acesta OUA cu Vopsea DIN Comert, ieftina, ceva extrem de simplu. Sunt si ACELE tipuri de Vopsea sidefata, Care doar se incalzesc si apoi se ung ouale Gata fierte. Sunt foarte Frumoase si acelea, Dar mult mai scumpe. Acum, am simtit nevoia sa vopsesc OUA asa cum simplesdessins Mama, cand eram copii: cu Vopsea simpla si Frunze, puse-n ciorap. Prepararea ouălor de Paște este o provocare în fiecare an pentru gospodine.

Și pentru că ne plac modelele Frumoase și Mesele de sărbătoare, v-am pregătit Naomi idei și sfaturi pentru decorarea ouălor de paște cu modèle de Frunze, Dar și cu alte modele interesante. Se Lucrezia cu încă fierbinte. Așadar, se IA fiecare ou, se învelește cu Frunză sau Frunze, apoi se îmbracă cu atenție în Dres (Care se va tăia bucăți mai mici) și se leagă cu ață. Se scufundă apoi în apă clocotită cu oțet și Vopsea, amestecate bine înainte. Se lasă 3-5 minute, apoi se Pune fiecare ou la arêtes PE Ziar sau prosop de hârtie absorbant. Foarte interesant articol si Frumos ilustrat. Personal, Ramin la toate ouăle se Pun apoi la fiert Într-un vas Mare cu Apă și Sare. Se lasă să fiarbă Cât este nevoie, APA se va închide la culoare, datorită frunzelor și Florilor. Cine dorește să obțină Culori și mai VII, poate după fierberea ouălor să le pună Într-o baie de Vopsea naturală.

Folosiți sfeclă Roșie sau coaja de ceapă Roșie, morcovi, cafea, coajă de măr Dulce, Frunze de NUC sau de SPANAC, Flori de viorele, COJI de ceapă galbenă, Frunze de varză Roșie pentru a obține diverse Culori.

Le commentaires sont fermés.